RTSH 24 Live

Aktualitet

Erë e re ndryshimesh në RTSH, investime në redaksinë më të madhe të institucionit

30/08/2023

Erë e re ndryshimesh në RTSH, investime në redaksinë më të madhe të institucionit

"Mos e prek se nuk rregullohet më kurrë!"

Pak fjalë të shkruara mbi një letër a4, ngjitur mbi kondicionerin që duhet të ngrohte në dimër dhe ftohte në verë, ambientet e redaksisë së lajmeve në Radio Televizionin Shqiptar, por që qartazi i paraprinin kushteve dhe pamjeve që ofroheshin sapo dera hapej. 

Një dhomë ku koha kishte bërë të vetën, ndërsa në më shumë se 20 vite nuk u vu dorë për të investuar.

Sot, ndryshimet rrënjësore në  redaksinë e lajmeve, aty ku mëngjesi nis me diskutimet në mbledhjen me gazetarët e terrenit, redaktorët dhe ekipin mbështetës janë në mbështetje të sjelljes sa më pranë publikut  të lajmit në mënyrë korrekte, transparente dhe profesionale.

Gjurmët e vjetra nuk janë më aty.

Një ekip i palodhur punoi ditë e natë, për të arritur në këto standarde, si një shembull i asaj që do të përmbyllet deri më 31 dhjetor: Rikonstruksioni i plotë i të gjithë ambienteve të RTSH.

/rtsh.al/