RTSH 24 Live

Politikë

EMRAT/ Berisha: Miratuam listën e kandidatëve për kryesinë e PD

27/05/2022

EMRAT/ Berisha: Miratuam listën e kandidatëve për kryesinë e PD

Pak minuta më parë ka përfunduar mbledhja e drejtuesve të lartë të PD-së, në të cilën është miratuar lista e kandidatëve për në kryesinë e PD-së. Lajmi është bërë publik nga vetë kreu i PD-së, Sali Berisha. Listimi i kandidatëve për në kryesinë e PD-së është bërë një ditë para mbledhjes së Këshillit Kombëtarë të kësaj force politike, në të cilin do të votohen edhe kandidatët për në kryesinë e PD-së.

“Komisioni në mbledhjen e tij ka miratuar listën e kandidatëve për kryesinë PD-së, që do të zgjidhet nesër nga Këshilli kombëtar i kësaj partie. Janë propozuar kandiadtuar me kredenciale të shkëlqyera politike. Anëtarët e Këshillit Kombëtar do kenë mundësi që të zgjedhin mes kandidatura altrenative në kryesinë e PD-së. Në listë janë paraqitur kontributet e Rithemelimit, janë paraqitur zonja dhe zotërinj me kontribute.’- tha Berisha.

Lista e kandidatëve

/rtsh.al/