RTSH 24 Live

Teknologji

Çfarë po ndodh? Uebfaqet kryesore të mediave “bien nga sistemi” në të gjithë botën

09/06/2021

Çfarë po ndodh? Uebfaqet kryesore të mediave “bien nga sistemi” në të gjithë botën

Sipas Al Jazeera, CNN dhe Le Monde e Francës gjithashtu filluan të shfaqnin mesazhe gabimi që u shfaqën në faqet e internetit. Al Jazeera u prek gjithashtu. Veçmas, faqja në internet e Amazon.com Inc gjithashtu dukej se po përballej me një ndërprerje. Amazon nuk ishte menjëherë në dispozicion për të komentuar. Gazeta Guardian e Britanisë tha se faqja dhe aplikacioni i saj po preken gjithashtu. Faqet e disa mediave të tjera britanike të lajmeve gjithashtu nuk po hapeshin menjëherë. Sidoqoftë, çështja që prek faqet e internetit nuk ishte e qartë menjëherë.