RTSH 24 Live

Ekonomi

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza”, 19 fluturime të konfirmuara për sot

03/05/2021

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza”, 19 fluturime të konfirmuara për sot

Tirana International Airport (TIA) konfirmoi 19 fluturime për sot, 3 maj 2021.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme.

Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë janë:

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Torino dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim
Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

/ATSH/